Kreft

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

cannabisHørt litt om denne cannabis «RS-OLJE» og lurte på om denne eller andre cannabis-produkter kan hjelpe mot kreften? Tumoren sitter i høyre side i hjernen. Eller er det ikke verd og prøve nå som legene sier de ikke kan gjøre noe, skal en bare si farvel eller er det verd reisen siden det ikke kan la seg gjøre i Norge. Håper på svar så fort dere kan takk på forhånd.
Mann, 38 år fra Vest-Agder

Vi kjenner ikke spesielt til cannabis «RS -OLJE» og dens virkninger når det gjelder kreft. Vi kan heller ikke gi medisinsk veiledning da vi ikke innehar slik kompetanse. På Kreftforeningens blogg finner du denne artikkelen om kreft og cannabis. Du kan også kontakte Kreftforeningen selv og forhøre deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.