Hei Vi lurer på om det er mulig å få til sendt informasjon om rus kriminalitet og og rus misbruk.
Mann, 18 år fra Aust-Agder

Vi er usikre på hva du mener med rus kriminalitet? Tenker du på kriminelle handlinger begått av personer i rus? Eller kriminelle handlinger begått av personer som vil skaffe penger til rusmidler? Eller kriminelle handlinger i forbindelse med distribusjon av rusmidler (salg/besittelse/smugling)?
Videre er det vanskelig å gi deg god informasjon om rusmisbruk når vi ikke vet mer om hva du lurer på. Vil du ha fakta om de forskjellige rusmidler? Nasjonale eller internasjonale data? Hvilke behandlingstilbud som finnes? Skadevirkninger? Måter å forebygge på? Hvis dette er en skoleoppgave anbefaler vi deg å snevre inn oppgaven, samt ta en titt på våre sider om skoleoppgaver, der kan du finne mye nyttig informasjon og mange relevante lenker.

Legg igjen en kommentar