bruk av mdma stein

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

hei eg lure på kor masse mdma pulver du kan ta på ein gong ? pga eg og ein kompis har brukt 2.5 gram i natt
Mann, 25 år fra Aust-Agder

Som med alle andre rusmidler er det veldig individuelt hvor mye MDMA som skal til før det blir farlig. Vi kan derfor ikke gi noe godt svar på spørsmålet ditt utover å opplyse om at  MDMA blir fremstilt illegalt, noe som medfører at du aldri med sikkerhet vet hvor sterkt stoffet er. Du kan heller ikke være hundre prosent sikker på om det kun er MDMA du putter i deg. 2.5 gram pulver sier ikke noe om konsentrasjon av MDMA, det er derfor ikke mulig å vite akkurat hvor mye dere har fått i dere. Du kan lese mer i vår brosjyre om ecstasy.

Hvis du og/eller kompisen din ikke føler dere bra anbefaler vi at dere kontakter lege(vakt).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.