Rus

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

utropstegnTil dere som spør hvor lang tid det tar før hasj, amfetamin eller andre narkotiske stoffer, går ut av kroppen. «Alle» vet det er farlig å leke med slike stoffer. Lek ikke med livet deres. Har man først begynt med noe, er det vanskelig å slutte, når dere får en god rus. Jeg kjenner til en som har røyka hasj over lenger tid og ble psykotisk. Det gikk så galt til slutt, at vedkommende tok overdose av piller, men ble heldigvis reddet i siste sekund. Tenk dere om! Gjør noe positivt ut av livet deres, dere unge der ute. Man får et bedre liv om man holder seg uten rus. Ønsker dere alle godt! :-))
, år fra

Takk for innspill! Det er nyttig å høre om folks efaringer både for oss på RUStelefonen men også for andre som lurer på ting. Ønsker deg alt godt!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.