remeron, seroxat, sobril, alkohol

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

tabletter hviteJeg skal IKKE blandet det sammen med alkohol (samtidig) MEN, om jeg tar sobril 5-6 timer før litt alkohol, så tar jeg remeron og seroxat 2-3 timer ETTER alkohol. Er det farlig? Kan jeg dø/sovne inn av de? Kvinne, 21 år fra Oslo

Vi vil på det sterkeste anbefale deg å ikke blande disse medikamentene sammen med alkohol. Også selv om du ikke tar medikamentene samtidig med alkoholen. Blanding av medikamenter også uten alkohol kan ha svært uheldige virkninger og man anbefaler å ikke å blande Remeron som er et antidepressiva  sammen med Sobril som er et benzodiazepin eller med Seroxat som er et annet antidepressiva. Så denne blandingen bør du absolutt unngå, også med tidaspektet som du viser til. Både alkoholen og medikamentene kan sitte i kroppen og gjensidig påvirke hverandre negativt og i verste fall med dødelige konsekvenser. Her kan du lese mer om Remeron, Sobril og Seroxat.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.