Hei! Vi er to jenter som skal ha powerpoint presentajson, og lurer på om dere kan si alle dei forskjellige måtane å få i seg narkotika på. Vi vet at det går med f.eks narkotikaplanter, tabletter og sprøyte, men er det noe mer? Kvinne, 14 år fra Sogn og Fjordane

Hvis dere tenker på forskjellige måter å få narkotika inn i kroppen på er det følgende: Det kan injiseres (settes i blodåre med sprøyte), det kan inntas oralt (spise/drikke det) og det kan sniffes (pustes inn gjennom munn eller nese). Når det gjelder de forskjellige typen narkotika kan de fremstilles av planter (f.eks cannabis og opium) eller de kan fremstilles syntetisk (f.eks amfetamin og ecstasy). De forskjellige formene narkotika kan komme i er pulver/klumper (amfetamin), tabletter (ecstasy), krystaller (crack) og plantemateriale (marihuana).

Legg igjen en kommentar