Hvor lenge kan cannabis spores i blodet?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

cannabisJeg har røyket weed en gang i livet mitt og det er for 9 uker siden ca. For 2 uker siden ca så spiste jeg noen små biter av en hasj klump. Jeg skal ta blodprøve i morgen og lurer på om de finner noe i blodet mitt! Trenger helst et svar kjapt! Gutt 16
Mann, 16 år fra Oppland

Om det er to uker siden du sist inntok hasj, og det var 9 uker siden forrige gang du inntok cannabis, vil man kunne spore THC, som er virkestoffet i cannabis, i urinen din i opptil 1 uke. I blodet vil man kunne spore THC i opptil et halvt døgn. Om du skal ta blodprøve av andre årsaker, tester de deg ikke for rusmidler uten å gi deg informasjon om dette først. Det har de faktisk ikke lov til.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.