AMF Overdose?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

amfetamin
Hei. Jeg er ny innenfor det stoffet amfetamin.. tok det to ganger i Tyskland på en club det gikk helt OK med soving og alt.. det tredje var i norge som en kompis spanderte. Jeg tok definitivt for mye, kanskje ca. 15-20 lines.. litt usikker på tallene og en go del øl.. jeg skulle på nattskift på søndag og davar hjem fra byen kl. 2:30pm og håper rett i senga og prøvde å sove til 10:30pm men. men. Jeg fikk ikke sove ;( gikk på jobb uten søvn.. det var den hardeste natta noensinne.. i pausen på toalettet la jeg merke til at mine pupiller er i forskjellige størrelser, jeg googlet det asap.. leste mye skremmende om det, og leste litt om hva slags symptomer man kan ha.. F. Eks. Mine er: Litten kuk med ingenting reaksjon i den xD ingen matlyst. kan ikke sove. vondt i øynene av og til. svimel ganske ofte. feber. vondt i hodet. Og pupillene er ikke like store. Den ene er mindre en den andre. det er det som bekymrer meg mest… Har lest mye rart om det. Hva burde jeg gjør? Har nødt til å sove asap pga jobben. En kompis sa at det er lurt å drikke mye vann. Og bare vente til det gå vekk av seg selv. Er det sant? Jeg ønsker ikke å kontakte legen enda.. men hvis jeg må så gjør jeg det. PLS help 🙁 PS: jeg tok det tre ganger, den første var super, den andre ok og den tredje førte meg til min første og siste overdose. Der ser dere selv hvor avhengig man blir av bare et par ganger. Ikke begynn med die scheisse :p det er ikke vært det.
Mann, 19 år fra Vest-Agder

Alle symptomene du nevner høres kjente ut i forhold til bruk av amfetamin. Det er ikke mye annet man kan gjøre enn å spise og drikke normalt og vente til det går over, dersom du ikke vil oppsøke legen. Dette er noe du selv må ta en avgjørelse på.

Vi anbefaler deg absolutt å oppsøke lege dersom problemene vedvarer. Du kan lese mer om amfetamin og virkninger her.

 

 

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.