Tatt sobril, men det vises ikke på prøvene mine.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

tabletter hviteHei. Jeg tar urinprøver hos min fastlege en gang i uken for å få mitt sertifikat tilbake. Jeg tar ofte sobril (resept fra lege). Men jeg fikk brev fra legen min her om dagen at de er i tvil om det er min urin som er levert, da de får helt rene prøver av meg. Dette er for meg vanvittig merkelig, etter som det står en person å studerer «lille mann» og ser på at jeg pisser på glasset. Og jeg hadde tatt en 15 mg sobril dagen før og 2 timer før den aktuelle prøven. Hva kan det skyldes at det ikke vises på prøvene?
Mann, 31 år fra Nordland

Sobril er vanligvis sporbar i urinen i opptil fem dager etter inntak, så om du tok Sobril dagen før vil det høyst sannsynlig være mulig å spore i urinen din. Den mest nærliggende antagelsen er at de ikke tester for oxazepam, som er virkestoffet i Sobril. Da vil det naturligvis ikke vises på prøven.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.