tabletter hviteHei. Jeg tar urinprøver hos min fastlege en gang i uken for å få mitt sertifikat tilbake. Jeg tar ofte sobril (resept fra lege). Men jeg fikk brev fra legen min her om dagen at de er i tvil om det er min urin som er levert, da de får helt rene prøver av meg. Dette er for meg vanvittig merkelig, etter som det står en person å studerer «lille mann» og ser på at jeg pisser på glasset. Og jeg hadde tatt en 15 mg sobril dagen før og 2 timer før den aktuelle prøven. Hva kan det skyldes at det ikke vises på prøvene?
Mann, 31 år fra Nordland

Sobril er vanligvis sporbar i urinen i opptil fem dager etter inntak, så om du tok Sobril dagen før vil det høyst sannsynlig være mulig å spore i urinen din. Den mest nærliggende antagelsen er at de ikke tester for oxazepam, som er virkestoffet i Sobril. Da vil det naturligvis ikke vises på prøven.

Legg igjen en kommentar