rustlf-logo 75x67Heisann. Jeg våknet med sterke mensensmerter i dag. Har aldri hatt så sterke mensensmerter før, men hadde noe Codaxol liggende som jeg fikk en gang jeg var på legevakta med nyrestein. Codaxolen hjalp noe da de verste smertene forsvant, men fortsatt kjenner jeg at det river i magen. Jeg sliter med angst i perioder, særlig for smerter, og har derfor Sobril liggende i huset «just in case». Jeg tar det svært sjelden, kanskje 2-5 ganger i løpet av ett år maks. Nå kjenner jeg at angsten river i meg, så har veldig lyst å ta en Sobril. Men lurer på om det er farlig å kombinere med Codaxil?
Kvinne, 28 år fra

 

Det er ikke anbefalt å blande sentraldempende medikamenter. Det skal man i alle fall være ytterst forsiktig med. Når det er sagt, så er Sobril ikke veldig sterke beroligende. Så om det hjelper deg å ta en liten mengde, går nok det bra selv om du har tatt noe Codaxol tidligere.

Om du har behov for akutt hjelp/svar på spørsmål i forbindelse med medikamenter, kan du kontakte Giftinformasjonen hele døgnet.

Legg igjen en kommentar