Sobril og Codaxol

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

rustlf-logo 75x67Heisann. Jeg våknet med sterke mensensmerter i dag. Har aldri hatt så sterke mensensmerter før, men hadde noe Codaxol liggende som jeg fikk en gang jeg var på legevakta med nyrestein. Codaxolen hjalp noe da de verste smertene forsvant, men fortsatt kjenner jeg at det river i magen. Jeg sliter med angst i perioder, særlig for smerter, og har derfor Sobril liggende i huset «just in case». Jeg tar det svært sjelden, kanskje 2-5 ganger i løpet av ett år maks. Nå kjenner jeg at angsten river i meg, så har veldig lyst å ta en Sobril. Men lurer på om det er farlig å kombinere med Codaxil?
Kvinne, 28 år fra

 

Det er ikke anbefalt å blande sentraldempende medikamenter. Det skal man i alle fall være ytterst forsiktig med. Når det er sagt, så er Sobril ikke veldig sterke beroligende. Så om det hjelper deg å ta en liten mengde, går nok det bra selv om du har tatt noe Codaxol tidligere.

Om du har behov for akutt hjelp/svar på spørsmål i forbindelse med medikamenter, kan du kontakte Giftinformasjonen hele døgnet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.