Kjæresten min har begynt å ta kokain…..

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

amfetamin litenHjelp. Jeg har vært sammen med kjæresten min i 2-3 månder nå, og vi har bodd sammen i 1,5 Måned. Hun har brukt litt diverse rusmiddler noen månder før vi traff hverandre, men hun har hele tiden sakt at hin er ferdig med det, spesielt siden hun har en datter på 1,5 år. hun er nå på noe jobb opplærin/seminar i en annen by. Sjefen hun er med er en gammrl kompis, og vi vet begge at han har brukt narkotika før. jeg reise nå på tur til oslo for å møte hun, fikk ikke tak i hun før jeg bestillte fly billett, men hun hadde nevnt hvilket hotell hun var på. etter at jeg var innom 5-6 hoteller i det aktuelle området, etter 2-3 timer leting og 35 forsøk på å ringe hun, og utalje meldinger ringt hun meg opp og sa hun var på avrusnings klinikk i kongsberg. og at hun hadde ruset seg hver eneste dag siden hun kom til oslo, hun hadde tilogmed tatt en overdose for to dager siden.

Uten at jeg hadde fått vite noe. jeg var nødt til å sjekke inn på et hotell og ta sikte på å reise til hun dagen etter. Så jeg merker at det meste hun sier til meg er løgn, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg har ikke lyst å gå fra hun, men jeg føler ikke at jeg gjør situasjonen noe bedre. Hun sier hun er ferdig med det nå, men vet ikke om jeg kan stole på hun lenge. jeg trenger råd og hjelp!!!
Mann, 22 år

Dette var en lei situasjon for deg og for kjæresten din. Det er flott at kjæresten din tok ansvar og la seg inn til avrusning, det har nok ikke vært et enkelt valg for henne.

Men nå er det du som står ovenfor et vanskelig valg. Det vi tenker du kan gjøre nå, er å avvente til det største sjokket har lagt seg og til du har fått snakket med henne om situasjonen og om hvordan dere ønsker at fremtiden skal se ut.  Deretter kan du begynne å tenke på hva du kan gjøre og hva slags alternativer du har. Det kan også være nyttig å skrive en liste over fordeler og ulemper ved de alternativene du har. Å se det svart på hvitt kan kanskje gjøre det lettere å tenke klart og fornuftig rundt hva du ønsker i et forhold. Det kan også være greit å snakke med noen. Du er velkommen til å ringe oss for å snakke omkring dette. Vi har åpent hver dag mellom 11-19 (onsdager 10-21). Du kan også snakke med piosenteret, som er en rådgivningstelefon for pårørende.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.