Hei! Jeg sliter med tannverk (ganen og den ene jekselen), og har derfor tatt noen tabletter for å dempe smerten litt. Søndag kl 21:45 ca, så tok jeg 1 Paracet på 500mg. Det var ingen virkning, så jeg tok en ny ca kl 00:00. Fikk sove til ca 03:00, da var smertene tilbake igjen. Så jeg tok 2 Paracet til rundt den tiden. Mandag ca kl 11-12, så tok jeg 1 Ibux 400mg og 1 Paracet 500mg. Mandag ca kl 23:00, så tok jeg 1 Ibumetrin 400mg og 1 Paracet 500mg. Så da er spørsmålet, er dette en overdose? Burde jeg kontakte lege, eller tror dere det går bra? Takk på forhånd 🙂
Kvinne, 20 år fra Sør-Trøndelag

Du spør om overdose, men vi er litt usikre på hva du legger i det ordet. Vi tenker det kan være like greit å informere om hvor mye som skal til for at man blir så forgiftet at man trenger legehjelp.

Hvis du opplever noen av de symptomene som er beskrevet under «Symptomer og kliniske tegn», bør du kontakte 113 eller ringe Giftinformasjonens døgnåpne vakttelefon på 22 59 13 00.

Toksisk dose ved inntak over mer enn en 4-timersperiode.

Voksne og barn > 6 år:

Symptomer og kliniske tegn på forgifning.

Legg igjen en kommentar