Codaxol 500mg/30 mg – screeningprøve urin

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har fått Codaxol ifm smerter og luftveisinfeksjon. Men jeg er skeptisk til å ta disse da jeg for tiden må avgi urinprøver med testing for rus. det testes på hele ruspanelet herunder opiater, bezodiazepiner, hallusinugener mm. hva nå enn dette er…. Jeg har aldri ruset meg men pga beskyldninger fra en ekssamboer om dette ønsker jeg å motbevise disse løgnene. jeg er livredd for å ta tabl. som kan slå positivt ut på urinprøve. Setter stor pris på raskt svar.
Kvinne, 46 år fra Akershus

 

Det aktive virkestoffet i Codaxol – kodeinfosfathemihydrat – er et kodeinpreparat. Kodein er et opiat/opioid, og vil kunne slå ut på en urinprøve.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.