MDMA

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

RUStlf-logoHei, tok for ca. en ukes tid siden MDMA, 95% rent. Noe av det bedre man for her til lands. Jeg hadde en super tur, men har vært litt kvalm siden, spesielt når jeg tar bussen. Aldri blitt bilsyk før men nå etter MDMA trippen har det vært veldig ekstremt på bussen. Kan det ha noen sammenheng? I så fall, hva rådes å gjøre?
, 22 år fra Oppland

Det er ikke uvanlig å oppleve kvalme og brekninger i forbindelse med inntak av MDMA. Hvor lenge slike virkninger sitter i kroppen varierer veldig fra person til person. Det er vanskelig for oss å fastslå noe sikkert, men det er ikke helt usannsynlig at det kan ha en sammenheng. Dersom du fortsetter å føle deg dårlig råder vi deg til å oppsøke lege.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.