Kokain avhengig

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

kokainJeg trenger hjelp til å slutte å bruke. Jeg vil gjerne ha behandling så raskt som mulig.. har vært på et Behandlings senter i Vestfold fra februar til april 2013. Hvem kan henvise meg raskest? Har vært hos fastlege igår tirsdag 24, 9 Fikk en følelse av lång prosess . Takker på forhånd for svar
Mann, 35 år fra Akershus

 

Det er 2 instanser som kan henvise til behandling, det er fastlegen og NAV. Så er det jo ventetider på de ulike behandlingsstedene. Du kan gå inn på Fritt sykehusvalg og sjekke aktuelle steder og også ringe til pasientrådgiveren der tlf 800 31 004. Hvis du ønsker å komme tilbake til den institusjonen du var i Vestfold kan du kanskje kontakte dem for å høre om mulig inntak der.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.