kokain

Hei, har brukt kokain litt hver dag i ca 1-1,5 år . Ved litt mener jeg ca 1 G på ca 3 dager . Jeg har innsett at jeg har et problem som jeg må få slutt på med en gang. Har planer om å ta en familietur på 2 uker i utlandet, sånn at jeg kommer meg vekk fra tilgjengligheten . Hva kan dere råde meg ?
Mann, 30 år fra Buskerud

Det høres ut som du er motivert til å slutte med kokain og det er en veldig bra start. Noen kokain-brukere synes det er lett å stoppe helt, mens andre opplever dette som vanskelig. Vi tror at det er et bra moment å slutte når du skal på familietur i utlandet, men vær bevisst på at det kan bli vanskelig når du kommer tilbake fra ferie og oppsøker ditt gamle miljø. Det er derfor viktig å skjerme deg selv fra steder der kokainet er lett tilgjengelig, spesielt i begynnelsen når du slutter. Husk at det er hjelp og støtte å få for de som bestemmer seg for å slutte med kokain:

Lykke til!

 

Legg igjen en kommentar