rustlf-logo 75x67Finnes det noen gode behandlingsplasser som er kommunale/fylkeskommunale eller private? Hva koster det for en privat behandling?
Kvinne, 50 år fra Aust-Agder

Du finner en oversikt over behandlingssteder som har avtale med det regionale helseforetak (f.eks. Helse sør-øst) på sidene til Fritt sykehusvalg. Der kan du søke på ulike typer rusproblematikk og ulike steder. Du finner en oversikt over ventetider og en pasientrådgivertelefon du kan spørre til råds om kvalitetsmarkører og rettigheter osv.

Når det gjelder private klinikker hvor man betaler selv, har vi ikke en tilsvarende oversikt over det. Men noen eksempler er Alfaklinikken og Mestringshusene. Vi vil anta at de har prislister liggende på nettet, eller at du kan få dette ved å kontakte dem.

Legg igjen en kommentar