rustlf-logo 75x67Hei, Kjæresten min er nedlender, og har problemer med primært alkohol, men også andre rusmidler. Nå lurer jeg på hvordan jeg kan få han inn i rehabilitering. I Nederand hvor han bor får han kun tilbud om 10-11 dagers rehab, og dette er ikke nok. Jeg skal gifte meg med han uansett, snart. Hvilke rettigheter har han i Norge? Kan han få avrusning bare ved å bo her eller hvordan må jeg evt gå frem? Takk for svar
Mann, 29 år fra Oslo

 

Vi anbefaler dere å begynne med å kontakte Fritt Sykehusvalg i Norge. De kan fortelle dere alt om hvilke rettigheter han har og ev. kommer til å få i Norge. De kan også informere om ulike hjelpetiltak og ventetider. Dere finner også en oversikt over dette på nettsiden deres. Hvis dere trenger mer informasjon ved en senere anledning, ta gjerne kontakt med oss igjen, på telefon 08588, på nett eller på chat alle hverdager 14-17.

Legg igjen en kommentar