amfetamin litenHeisann, tror jeg er hekta på amfetamin og sex sammen. Mange andre som er hekta på akkurat dette?
Mann, 28 år fra Aust-Agder

Noen av de  virkningene man kan oppleve ved amfetaminbruk er hevet stemningsleie, høy selvfølelse, pratsomhet, økt sjansetaking og nedsatt kritisk sans. Disse virkningene kan gjøre at man tar flere sjanser og er mindre selvkritisk – også seksuelt. Hvordan amfetamin påvirker sex og orgasme varierer veldig fra person til person. Det vi vet er at amfetamin påvirker «lystsenteret» i hjernen, noe som kan føre til at gode følelser blir forsterket.

Hvorvidt avhengighet av kombinasjonen sex/amfetamin er utbredt og hvor utbredt det eventuelt er, har vi ikke noen tall på. Om du opplever å være hekta på amfetamin og/eller sex, anbefaler vi deg å søke hjelp. I første omgang er det lurt å ta kontakt med en lege slik at h*n kan henvise deg videre.

Legg igjen en kommentar