Hasj – ren urinprøve?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

cannabisJeg røyka 1 joint med hasj og spiste litt hasj brownies. Dette var første gang jeg var i nærheten av narkotika. Jeg skal begynne å jobbe offshore og må avlegge urinprøve. Det er gått 4 uker mellom jeg røyka og skal ta testen. Har ikke røyket etter dette, kommer det til å gjøre utslag på testen eller vil den være «ren»??
Kvinne, 17 år fra Telemark

Sannsynligvis vil  urinprøven din  være negativ. Engangsbruk av en rusgivende dose cannabis/hasj vil kunne spores i urinen i ca en uke. Hvis du har lyst å lese mer om hasj klikk deg inn på lenken. Røyker du jevnlig må du regne med at det kan spores i 6-12 uker. Denne informasjonen er veiledende fordi det er individuelle forskjeller.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.