paragraf litenHei. vet dere om noen behandlingssteder som har behandling over 10 mnd i sør øst norge? finner kun tyrili
Mann, 23 år fra Telemark

Det er ikke noe klart og entydig svar på spørsmålet ditt. Og det er fordi «det kommer en på». Vi har snakket med Fritt Sykehusvalg om det. Du har sikkert hørt om dem, men her er litt info: De har en Pasientrådgivertelefon (80041004, åpen alle hverdager kl. 08.00 til 15.00.). Pasientrådgiverne kan gi informasjon om:

Det de sier er at de fleste steder som tilbyr lang- og korttidsbehandling er «godkjente» for § 12-behandling. Men det kommer an på hva du er dømt for, hvor lang dom det osv. Den beste fremgangsmåten er å finne steder som passer for deg (type rus, alder, beliggenhet, hva slags behandlingsmodell du tror på osv.). Kanskje lage en liste over hvilke du foretrekker (du finner en oversikt over steder på Fritt Sykehusvalg). Så kan du gå inn på websidene til de enkelte stedene og se om det er informasjon der. Ev. går det an å ringe dem. Det ligger lenker til de fleste steder på Fritt Sykehusvalg. Så hvis du surfer litt på nettet eller ringer litt rundt, er det god sjans for å finne et sted. Du kan også ta en telefon til Fritt Sykehusvalg og høre om de har mer informasjon

Legg igjen en kommentar