Jeg lukter amfetamin?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hey folkens! Vil bare at dere blir litt mer oppdatert på nettsiden deres Brosjyre om amfetamin. Vil bare forklare dette for alle som ikke viste dette! Jeg viste det ikke selv når jeg først merka det på meg selv, tok en stund før jeg fant utav det, siden jeg tenkte det er bare sånn det skal være! Ingen som selger deg dop kommer til å fortelle deg det heller. Dette er alt for mange særlig ungdommer som opplever å gjør som jeg gjorde lot det gå.. Dette er små «kjennetegn» til at man begynner/er avhengig av amfetamin.. 1. At man får plutselig smaken eller lukten på amfetamin uten å ha tatt det. Kan komme når du drikker,spiser eller plutselig. 2. At du får følelse at du har noe i halsen som enn klump du «må» hoste opp, hoster du smaker det amf. 3. Du merker det er et eller annet i munnen din som sandstøv/sandkorn som irriterer å som du bare «må» få ut. Det er tre ting du kommer til og oppleve det kan komme etter bare noen ganger eller etter enn stund kommer an på personen og kvaliteten på varene. Det er veldig viktig å vite så man får mulighet til og slutte med amfetamin før det kan bli for vanskelig! Håper dere er fornøyde å fikk svar på spørs. ditt!
Mann, 21 år fra Østfold

Takk for godt innspill og informasjon fra deg. Det er fint at du vil dele dine erfaringer med andre. Vi er enige med deg i at hvilke virkninger og bivirkninger amfetamin gir kan variere fra person til person, og ikke minst at kvaliteteten på amfetaminen er viktig. Derfor kan beskrivelser av personlige opplevelser være til god hjelp for andre, så igjen takk for at du bidrar.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.