Hei. Jeg har en sønn ( 17 år ) som driver å ruser seg med hasj. Har funnet brukerutstyr på rommet hans. Hvor kan jeg henvende meg for å få hjelp / veiledning i hvodan vi skal håndter dette ? ( Nytter ikke å snakke fornuft )
Kvinne

Nå skriver du ikke hvor i landet dere bor og det blir derfor litt vanskelig for oss å kunne foreslå lokale tilbud hvor dere kan få veiledning. Muligens kan utekontakten i kommunen være et sted å begynne, eller familievernkontor (oversikt over familevernkontorer). Du kan også kontakte oss for en prat, du er helt anonym. Vår telefontjeneste er åpen hver dag mellom 11-19 og chattetjenesten er åpen på hverdager mellom 14-17.

Hvis du vil forsøke å snakke med sønnen din om hans hasjbruk kan vi anbefale «veiledning til foreldre» på  våre hjemmesider.

Legg igjen en kommentar