En lösning

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Varför länkar ni inte till sidor där folk som sliter med rus(piller, narkotika, alkohol mm) kan få hjälp med en gång? Här är en artikel Nrk gjorde hösten 2012 https://www.nrk.no/ostafjells/vestfold/anonyme-narkomane-feiret-seg-selv-1.8316583
Mann, 43 år fra Hedmark

Takk for godt innspill. Vi prøver i stor grad å linke til sider som vi tenker kan tilby god hjelp, deriblandt AA/AN/Al-Anon som omtales i linken du sendte oss. I tilfeller der den som skriver inn også synes å ha behov for økonomisk og/eller medisinsk veiledning tenker vi at lege og NAV må inn på banen. Mange rustelaterte problemer er veldig sammensatte, og å få hjelp fra flere instanser kan være nødvendig.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.