Ble tatt for 76.5 g hasj

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei ble tatt for 76.5 g hasj for en stund tilbake, skal i retten nå. Har aldri blitt dømt for noe tidligere. Jeg har fast jobb, tjener gode penger, sluttet å ruse meg. Hva tror du straffen blir for noe sånt ?
Mann, 24 år fra Vestfold

Det er ikke mulig for oss å kunne forutsi hva slags straff du vil få. 76,5 gram er ganske mye, så det kan kanskje bli vanskelig for deg å overbevise om at det kun var til privat bruk. Vanligvis gis det kun et forelegg for besittelse hvis kvantumet ikke overstiger 10-15 gram, men i ditt tilfelle er det jo snakk om betydelig mer. Hvis vi skal gjette ut fra de sparsomme opplysningene du gir vil vi tro at det er muligheter for at du blir idømt en betinget fengselsstraff samt bot. Dersom du ønsker et mer nøyaktig svar på dette anbefaler vi deg å rådføre deg med en jurist for eksempel på dinraadgiver.no.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.