Alkohol

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

keyHei! Er ei ung dame på 25 som sliter med alkohol. Har slitt psykisk siden 12års alderen, har emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse og posttraumarisk stresslidelse. I peroder(ofte) under nedturer slitt med alkoholen. Blir ofte og mykje. Nå har det vart kvar dag i en mnd med stort inntak, å skjønner virkelig ikke hvordan eg skal klare å kutte. Psykiatrien tror eg har gitt meg opp, har 5 innleggelser på intensiv, å to på akuttavd. Pga oppgitthet å intox. Alt eg tenker på er å kunne drikke, drikke meg vekk fra alt..ingenting av behandling eg gjør virker, å er ganske sliten av dette…mange prøver å hjelpe, men alkoholen er d enda som virker, bare for en liten stund, men den «fritiden» er Desverre alt eg ønsker nå.,noen råd til meg? Kroppen vil snart ikke mere..
Kvinne, 25 år fra Sogn og Fjordane

Det virker som alkoholen er med på å forsterke dine problemer og gjøre livssituasjonen din verre. Med tanke på dette kan vi nesten ikke anbefale deg annet enn å fortsette å oppsøke hjelp. Det finnes steder du kan få hjelp for både alkoholproblemer ag psykiske problemer. Sammen med lege eller alene kan du gå inn på denne siden og se etter passende tiltak som tilbyr den hjelpen du har behov for.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.