Er I LAR. har hatt helt rene u-prøver siden jeg startet for 6 mnd siden. I forbindelse med pinsen gikk det litt galt. Kjøpte meg til sammen 15 rivotril. Nå er jeg engstelig for urinprøven jeg skal ta egentlig om 3 dager. denne kommer jeg til å utsette og i stedet ta en om 10 dager. Vil jeg da være ren? Tok siste 4 i dag 2 x 2 x m/ ca 4 timers mellomrom. Dette vil ødelegge utrolig mye for meg på mange oråder. og kan ikke fatte at jeg har vært så dum men spist er spist. er treg fordøyelse noe som gjør at dt forbrennes saktere? Noe jeg kan gjøre? stemmer det at det hjelper å drikke mye væske? Mvh Nervevrak
Kvinne, 34 år fra

Klonazepam, som er virkestoffet i Rivotril, kan vanligvis påvises i urin i ca en uke. Hvis du skal ta urinprøve 13 dager etter inntak er du nok trygg. Treg fordøyelse skal ikke ha noe å si på hvor lenge forskjellige stoffer kan påvises, det er jo slik at stoffet tas opp i kroppens celler og deretter brytes ned i blant annet lever og nyrer. Kort fortalt kalles denne prosessen for metabolisme eller stoffskifte, og dersom denne er treg kan det påvirke hvor lenge stroffer kan påvises. Det er ingenting du kan gjøre for at denne prosessen skal gå raskere.

 

Legg igjen en kommentar