Pilleidentifisering

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

aas bildeHei, har funnet en pille som er 4kantet og delestrek på begge sider, ene siden er merket med M delestrek 8, har bare litt av pakken, det er noe som slutter på press, så zosine men mangler de fremste bokstavene og dexo står det også, hva er dette slags pille? Hilsen undrende..
Kvinne, 26 år fra Nordland

Vi har ikke klart å finne ut hvilken pille du beskriver. Du kan selv prøve å gjøre et indentifikasjonssøk på felleskatalogen.no. Hos felleskatalogen kan du taste inn flere detaljer som f.eks. mål på pilla. Her er link til et amerikansk identifikasjonssøk. Det finnes flere nettsider av denne typen, om du søker etter «pills» og «identification» finner du frem til dem.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.