alkohol bildeHei. når jeg drikker blir jeg sikkelig sinna og forbanna . jeg trenger hjelp for jeg drikker alt for mye. kjærsten min trur med og gå fra meg vis jeg fortsetter sånn.
Mann, 19 år fra Vestfold

Som du skriver har du noen gode grunner til å endre alkohoforbruket ditt. Det finnes ulike former for hjelp, noe du etterspør. Ønsker du å gjøre endringene selv er det en mulighet å ta test med påfølgende selvhjelpprogram på nettsiden rushjelp.no, dette er anonymt. Om du ønsker å oppsøke andre former for hjelp er det lurt å kontakte lege som kan henvise videre til egnet spesialist på feltet. Har du ikke fastlege kan du ordne dette her (du kan også oppsøke lege privat, det må ikke være fastlege).

Er problemet at du blir for full når du først drikker finnes det noen grep som kan hjelpe deg med å ta kontrollen over din alkoholbruk:

Legg igjen en kommentar