cannabis bildeJobber i barnehage. Vært på private fester i regi av en ansatt. Bare ansatte tilstede. Hver gang har noen røyket hasj/marihuana. Hva er konsekvensene for en ikke røyker hvis f.eks politiet kommer på festen? Hva kan denne type narkotika gjøre med en person både kortsiktlig og langsiktig? Hva har det og si for konsentrasjon osv for en som jobber i barnehage? Hva er arbeidsgiver pliktig til hvis jeg sier fra? Er det lovlig med urin test av ansatte? Jeg er også i tilegg bekymret for andre midler da noen av de involverte virker svært «rare» noen ganger. Jeg tenker først og fremst på sikkerheten til barna. Dette er snakk om både assistenter og pedagogiske ledere.
Mann, 28 år fra Telemark

Vi forstår at du lurer på ulike aspekter ved bruk av illegale rusmidler i ulike situasjoner, spesielt cannabis (hasj/marihuana). Vi velger å svare punktvis på de ulike spørsmålene.

Hva er konsekvensene for en ikke røyker hvis f.eks. politiet kommer på festen?

Hva kan denne type narkotika gjøre med en person både kortsiktlig og langsiktig?

Hva har det og si for konsentrasjon osv for en som jobber i barnehage?

Hva er arbeidsgiver pliktig til hvis jeg sier fra? Er det lovlig med urin test av ansatte?

 

Legg igjen en kommentar