Hei! Jeg skal skrive en oppgave om rusbruk blant ungdom, og skal gå ut ifra individnivå og samfunnsnivå. Så jeg lurte på om de re hadde noen tall på rusbruk blant ungdom,hvor gamle de er, og hvor de kommer fra? Og har noen tips om hvorfor det er slik, sett utfra samfunnsnivå?
Kvinne, 18 år fra Telemark

Vi har en egen veiledning til skoleoppgaver under fanen for ungdom på vår  hjemmeside RUStelefonen.no. På denne siden finner du lenker til forskningsinstitusjoner som NOVA og SIRUS som har tall på forhold så som; ungdoms bruk av rus, geografisk tilhørighet, debutalder, oppgitt årsak til hvorfor de drikker og mye mer. I tillegg har RUStelefonen også produsert en rekke andre artikler med henblikk på skoleoppgaver som du finner der, og som kan være nyttig for oppgaven din.

Legg igjen en kommentar