Rusmidler

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hvilket spørsmål kan jeg stille min sønn dersom han har brukt/bruker hasj? Han er veldig agressiv å blir fort veldig sint…. Jeg er HELT fortvila i denne situasjonen.
Kvinne, 43 år fra Sør-Trøndelag

Vi forstår godt at du føler fortvilelse hvis du mistenker at sønnen din har begynt å røyke hasj. Det er likevel vanskelig for oss å fortelle deg hva du bør spørre han om i forbindelse med dine mistanker. Vi mennesker er jo så forskjellige, og det som fungerer bra i et tilfelle behøver ikke å gjøre det i et annet. Rent generelt kan vi si at det ofte er lurt å holde samtalen rolig og saklig. Med det mener vi at påstander, beskyldninger og sinne kan virke mot sin hensikt da det fort kan føre til diskusjoner og krangling i stedenfor gode samtaler. Vi legger med noen tips om hvordan snakke med noen om deres cannabisbruk, samt faktainformasjon om hasj i vår brosjyre og i hasjguiden.  Hvis du ønsker å snakke med noen om dette er du velkommen til å ringe oss hver dag mellom 11-19. Du kan også chatte med oss på hverdager mellom 14-17.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.