Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Amfetamin og nummenhet

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Prøvde amfetamin for første gang natt til mandag og tok ca 1 g. altfor mye for en førstegangs bruker jeg vet… Har vært plaget mye med høyrefoten spessielt i låret etter dette med nummenhet eller hvordan jeg skal forklare det. Var flere en meg som prøvde dette for første gang å alle andre en meg har det helt fint. vil dette gå over? Er vekdig redd for å dra til legen med dette ettersom jeg er redd de vil kontakte mine foresatte o.l. Kom ut av en 1års kontrakt pisseprøver på grunn av hasj for 6mnd siden å er på prøvetid på 2 år så er veldig redd for konsekvenser.
Mann, 17 år fra

Det du beskriver som nummenhet i høyre ben er ikke noe vi uten videre kan forklare med amfetamininntaket ditt. Muskelsmerter i kroppen er ikke uvanlig etter amfetamininntak, men det høres ikke ut som det er det som plager deg. Hvis du har injisert amfetaminet noe sted i høyre benet er det selvfølgelig fare for blodpropp og eller en betennelse/abscess under utvikling. Nummenhet “eller drop leg” kan oppstå hvis du har sovet tungt lenge og ligget forkjært så benet ditt har blitt liggende i klem med påfølgende manglende blodtilførsel. Uansett, vi kan ikke si noe sikkert, for dette er ikke noe typisk som skjer med alle eller de fleste etter amfetaminbruk. Vi anbefaler deg å kontakte lege.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.