Hei sann. Først vil jeg nave at dere gjør en kjempe jobb her og håper der blir belønnet bra! Akkurat når jeg røyket hajsen «som han påstår av beste hasjen» ble jeg en helt annen meg selv. Jeg fikk største angsten i mitt liv. Jeg mistet meg helt i tankene. som jeg oppleved det vil jeg kalle det for en Schizofreni episode. og etter 1-2 dager sovet jeg ikke. spiste jeg ikke noe i det hele tatt. og jeg følte meg 100 % som en annen person.

tankene mine var ikke meg hele tatt.og jeg fikk en følelse av og ikke være meg selv! jeg var ikke til stede følelse. det var sånn at jeg ikke følte noen ting! kunn tanker. 1 uke gått no . Nå først idag kjenner jeg at det har beynt å komme seg litt ut . og jeg føler meg litt mer meg selv. men jeg detter fort ut noen ganger! sånn IQ sett føler jeg meg bra. Men Hode er ikke helt med. mitt spørmål : Jeg lure på hvor lenge til alt THC er ute av hode mitt. og hvor lenge jeg kommer til og føle meg sånn. hasj bruk mitt: prøved 3 ganger i livet. 2 gang i utlandet for 1 år siden. og sist mandag. men aldri i LIVET igjen! ALDRI!!!!!
Mann, 22 år fra

Forutsatt at du har hatt det cannabisforbruket du beskriver, skal du ikke lenger ha noe THC i kroppen som påvirker deg nå en uke etter inntak. Grunnen til at du fortsatt føler at hodet ditt ikke er helt med kan være at reaksjonen du fikk av hasjen var så kraftig at hjernen din opplevde det som et traume. Dette er ikke uvanlig, og selv om det er ubehagelig går det sakte men sikkert over. Hjernen må bare få den tiden den trenger til å «restaurere» seg. Hvis du føler at det ikke blir noe bedre med tiden kan det være lurt å snakke med noen om dette, for eksempel en lege.

 

 

Legg igjen en kommentar