edit f2hei! jeg har uheldigvis røyket hasj i noen år. men ikke tatt noe siden nyttår. har nå fått diagnosen adhd å skal begynne på ritalin. men før dette skal man jo dopingtestes, både urin og ved blodprøver. mener det også er gradingstest(graden av spor i eks urinen). vil det være noe spor av det lenger? har ganske seriøs jobb, så redd hvis det blir utslag at det vil gå på bekostning av det :/ før noen uker i juletiden, var det igjen 5mnd siden sist
Kvinne, 25 år fra

 

Hasj påvises i blodet fra noen timer til et halvt døgn etter inntak av en vanlig rusgivende enkeltdose. Ved en urinprøve vil en rusgivende dose hasj kunne spores i urinen opp til en uke etter inntak. Røyker man jevnlig kan det spores i 6-12 uker i urinen. Denne informasjonen er veiledende og det er visse individuelle forskjeller.

Ut i fra den beskrivelsen du gir kan det se ut som du ikke har noe spor av thc i urinen. Rustelefonen ønsker deg lykke til med behandlingen for din ADHD.

 

 

Legg igjen en kommentar