Oppfølgingstilbud

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

keyHei. Kjæresten min har et rusproblem. Han trenger nå tett oppfølging. han bor egentlig i trondheim, men kan ikke være der pga omstedighetene. Derfor flytter han nå hjem til foreldrene sine i vestfold og trenger derfor oppfølging i larvik/sandefjord/tønsbergområdet. For øyeblikket har han fastlege i Trondheim.
Mann, 24 år fra Vestfold

Vi anbefaler dere å kontakte frittsykehusvalg.no/ på telefon 800 41 004. De kan gi dere informasjon om passende tilbud i Vestfold. Dere kan også vurdere om han skal bytte fastlege av praktiske og geografiske årsaker. I så tilfelle kan dere kontakte Fastlegetelefonen (HELFO) på telefon 810 59 500.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.