keyHei, Jeg trenger råd om hva jeg kan gjøre for å hjelpe min far, han har hatt et stort rusproblem i ca 15 år nå. Han mener selv han har kontroll men alle andre kan se at det har han ikke. tror han tar det meste av rusmidler, også sprøyter. han blir 60 om noen få år men jeg er livredd han ikke kommer til å bli det. hva skal jeg gjøre for å få han til å ville ha hjelp? er det noe behandlingsopplegg jeg kan foreslå for han?
Kvinne, 24 år fra

Vi anbefaler deg å kontakte et veiledningssenter for pårørende. Du nevner ikke hvor du befinner deg, så kikk på denne lenken om du finner noe i nærheten. Oslo og Stavanger har egne pårørendesentra. Hvis du ønsker en oversikt over behandlingstilbud i det offentlige, finner du det på siden frittsykehusvalg.no. Du kan også ringe dem på telefon 800 41 004.

Legg igjen en kommentar