hasjHei, vi har leid ut en del av huset vårt til en som har røyket hasj inne (!!) da vi har et nytt hus (lavenergi) som er utstyrt med svært godt luftgjennvinningssystem, hvor luften blir sugd opp og resirkulert i huset. Han har sittet på badet å røyka, der har vi luftinnsug, mens på soverommet til vår baby (4mnd) har vi utsug. Dette har medført at vi har kjent STERK lukt der ved gjentatte anledninger. Han er nå selfølgelig kastet ut av hybelen. Det jeg lurer på, er om dette kan ha skadet henne (eller oss) Bør jeg oppsøke lege? Og ikke minst, straffeforfølge han som har utsatt barnet mitt for narkotika i sitt eget hjem.
Kvinne, 30 år fra Troms

Det skal mye til for at dette skal ha preget dere eller babyen. For at passiv hasjrøyking skal ha noen innvirkning, skal det et meget lite og veldig røykfylt rom til: f.eks. en bilkupé hvor tre personer røyker og den siste ikke gjør det. Så vi regner det som meget lite sannsynlig. Dere kan likevel kontakte lege om dette, og høre om han kan sjekke det ut for å være på den sikre siden.

Legg igjen en kommentar