rustlf-logo 75x67Hei. min veninne røyker ikke vanlig røyk, kjæresten hennes blander den vanlige tobakken med noe og pakker den inn på nytt. er det vanlig? Hva blander hann inn? hun sier at det er smaksforsterkelse.
Kvinne, 16 år fra

Dette kan vi ikke gi deg noe fasitsvar på. Det er umulig for oss å vite sikkert hva kjæresten hennes blander i tobakken. Hvis det her er snakk om rusmidler – noe vi ikke kan ta for gitt – er det mest sannsynlig cannabis (hasj eller marihuana) kjæresten hennes blander i tobakken. Det er det mest sannsynlige, og det er det mest brukte illegale stoffet. Det finnes også andre muligheter, men vi tenker det beste hadde vært om vi hadde mer informasjon om hvordan dette ser ut, lukter osv. for å gi deg et bedre svar.

Kontakt oss gjerne om du har flere spørsmål (telefon alle dager fra 11-19 og chat alle hverdager fra 14-17).

Legg igjen en kommentar