vinflaske og -glassMin bror er i full jobb men i helgene hvis det drikkes alkohol tåler han det svært dårlig. Spesielt sprit. Han forandrer personlighet og har problemer med å skille mellom fantasi og virkelighet og blir ofte aggresiv. Han sliter i tillegg med psyken for tiden- noe som gjør han ekstra sårbar når han drikker. Han har gjennom årene ødelagt mange forhold på grunn av oppførselen hans når han drikker. Etter at han gikk langt over grensen for to uker siden har han innsett at han trenger hjelp. Spørsmålet er hvor man søker hjelp?
Kvinne, år fra

Din bror kan ta kontakt med fastlegen sin eller med NAV. Det et disse som kan henvise ham videre til behandling. På Fritt Sykehusvalg kan dere finne ut mer om hvilke behandlingstilbud som kan være aktuelt for ham. Fastlegen kan også henvise til psykologbehandling.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar