altHei. Jeg er avhengig av å røyke hasj daglig, og det har gått over skole, jobb og familie. Har hatt selvmordstanker og søkte hjelp i tide tidligere. Ble henvist til samteler på RAM og videre til dagenheten på Gaustad. Pga misbruket klarte jeg aldri å møte opp til noe behandling på Gaustad. Jeg har nå igjen negative tanker og vet jeg trenger å bli innlagt, evt med tvang. Hvem kan jeg spørre om hjelp?
Mann, 26 år fra Oslo

Ta kontakt med din fastlege og be om henvisning til behandling innen rus og psykiske lidelser. Hvis du føler at renger akutt hjelp kan du ta kontakt med psykiatrisk legevakt. Psykiatrisk legevakt er bemannet med psykiatere og psykiatriske sykepleiere og tilbyr hjelp ved akutte psykiske lidelser og kriser, og hjelper videre i hjelpeapparatet når det er nødvendig. Åpningstider er på hverdager: kl 16-23 og på helge- og helligdager: kl 12-23. Telefon: 22 93 22 93 (Legevaktsentralen)

 

Legg igjen en kommentar