Heei ! Jeg har røyka en del hasj, og begynner å få litt abstinenser.. men uansett, så var jeg på fest i helga, var ganske full også henger jeg i et miljø der alle røyker og tar ting, så var jeg med en dealer, så hadde jeg tenkt til å bare ta en rohpy, men endte opp men en del fler! usker abselutt ikke noe fra kvelden, og merker at jeg føler meg rusa nå, ennå det har gått 1-2 dager siden sist.. er det normalt? og vil jo ikke begynne med stoff, pleier bare ta det inniblandt !
Kvinne, 17 år fra Telemark

Det er ikke uvanlig at virkningen etter store doser med rusmidler merkes i kroppen i flere dager etter inntak. Dette kan være et tegn på at hjernen/kroppen har blitt så påvirket at den trenger lang tid til å «normalisere» seg igjen. Vi synes det er fint at du ikke vil «begynne med stoff» som du skriver, så pass på at «iblant» ikke blir oftere og oftere!

Legg igjen en kommentar