Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

RIVOTRIL

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Heei, jeg er røkyker en del hasj for tia, og tror jeg begynner å bli avhengig. I helga drakk jeg en del, røyka, og var med de jeg pleier å være med + noen dealere, også skulle venninna mi ta en rivo, blei jeg med å tok jeg å, siden det var så billig 30kr bare, så tok vi en del rivo, mens de andre tok sprøyter osv.

Men så våkna opp dagen etterpå, med null hukomelse fra dagen før, husker omtrent nå ikke at jeg våkna opp den dagen en gang, eneste jeg veit som jeg har hørt var at jeg datt ned en murtrapp!! i noen dager etter på så har jeg vært ganske fjærn uten om røykinga osv liksom. Ville bare få det her ut å få sagt det til noen, og det jeg lurer på er om hvor farlig rivotril er ? og litt mer om stoffet, sånn vis jeg kommer borti det en gang til elns !
Kvinne, 17 år fra Telemark

Rivotril, med virkemiddel klonazepam, et et legemiddel som i hovedsak brukes mot epilepsi. Klonazepam er ettertraktet som rusmiddel. Selv om medikamentet er lite giftig i seg selv, vil det kunne forsterke effekten av opioider og alkohol, og bidra blant annet til demping av respirasjonen , dvs.at det påvirker pustesenteret i hjernen. Langvarig bruk frarådes  på grunn av stor fare for tilvenning og avhengighet.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.