Jeg er på jakt etter en privatpraktiserende lege i Oslo som har spesialisert seg på alkoholisme. Det er ikke aktuelt med et mer omfattende behandlingsopplegg/klinikkinnleggelse, men en medisinsk rådgiver jeg kan forholde til på individuell basis i en egeninitiert avrusingsfase som jeg nå er inne i. Kan dere bistå med aktuelle navn ?
Mann, 66 år fra Oslo

Vi har dessverre ikke oversikt over privatpraktiserende leger i Oslo. Det er gjerne psykologer som tilbyr veiledning/rådgivning i forbindelse med alkoholproblematikk. Slik vi forstår deg er det ikke behandling du søker, men rett og slett noen som kan bistå deg i en avrusningfase. Så lenge det ikke er snakk om oppfølging og behandling etter avrusningsfasen, tenker vi at dette er noe de fleste leger kan gjøre, du kan f.eks kontakte Volvat eller andre private legesentre.

Legg igjen en kommentar