blue-question-markHvilke skader fører rus til, på kroppen og i samfunnet ?
Kvinne, 14 år fra Østfold

Hvis dette er en skoleoppgave vil vi anbefale deg å se på våre sider Veiledning til skoleoppgaver. Der finnes det mye informasjon om det du spør om. Når det gjelder hvordan rusmidler påvirker kroppen, kan du ta en titt på våre sider som heter Fakta om ulike rusmidler. Konsekvenser av alkoholbruk i Norge kan du lese om her. (forebygging.no)

Det du spør om her, er svært omfattende. Det er spørsmål det er skrevet mange tykke bøker om. Det hadde kanskje vært bedre å konsentrere seg om et litt mindre tema. F.eks. kunne du skrive om hvilke fysiske og psykiske påvirkninger hasj har eller om skader ved bruk av alkohol i ungdomstiden osv., osv. Det er lettere å skrive en oppgave hvis man avgrenser tema man skal skrive om. Lykke til.

 

Legg igjen en kommentar