Hvor mye kan en 16-17 åring i god fysisk form overleve med inntak av Ghb Gutten ligger i koma
Mann, 51 år fra Telemark

Dette er et spørsmål det er vanskelig å svare klart på fordi GHB som oftest selges ferdig utblandet. På den måten er det umulig for brukeren å vite hvor mye GHB det faktisk er i det som blir solgt, men i ren form ansees 1-3 gram å være «normal» rusdose. I tillegg til at det er vanskelig å si noe om konsentrasjonen i utblandet GHB, er det slik at effekten er svært individuell. Den kan også vareiere hos samme person fra gang til gang avhengig av dagsform. GHB er spesielt farlig hvis det blandes med andre ting som f.eks alkohol eller andre dempende stoffer som antihistaminer, benzodiazepiner eller opioider. Vi beklager at vi ikke kan gi deg noe mer nøyaktig svar, men vi regner med at gutten er i forsvarlig behandling på sykehus og at legen der eventuelt kan si mere om situasjonen.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar