Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!


De norske Lenker
er en frittstående organisasjon, uten politisk eller religiøs tilknytning.Vi har som eneste formål å hjelpe andre mennesker med alkoholproblemer til et edru liv – hvis vedkommende selv vil slik vi selv er blitt hjulpet.Vi har erfart at det sjelden nytter å tilfriske fra sin alkoholsyke på egenhånd.

Derfor har vi søkt sammen i et fellesskap som styrker oss i vår kamp mot alkoholen. De norske Lenker har eksistert siden 1978 og drives på idealistisk grunnlag, og som et alternativ til den tradisjonelle alkoholomsorgen. For noen av oss har det blitt selve behandlingen. Vi er kvinner og menn i alle aldre,

Vær ikke redd for å ta kontakt med oss!

Vi vet så inderlig godt hvordan du føler det – hvordan nerver og tvil river og sliter i deg. Vi har alle fått føle hva alkoholen kan gjøre mot kropp og sinn. Vi kaller oss i dag tørrlagte alkoholikere, og vi kjemper for å forbli tørrlagte.

***********

Vi vil gjerne at DU skal bli en av oss, –

FOR DIN EGEN SKYLD

SYNTES DU DETTE KAN VÆRE NOE FOR DEG?

– Hvis du svarer ja, kan De norske Lenker hjelpe deg på veien til et godt edruskap. Ved å bruke vår erfaring og din vilje, kan de tilbakeføre deg selv til et  godt liv. Gi deg selv sjansen til å omme ut av det uføre alkoholen har skapt for deg og dine.

Hos oss er alt basert på frivillighet.

Du får verken kjeft eller pekefingre.

Vi tar ikke engang alkoholen fra deg, den må du velge bort selv.

Det eneste du kan risikere ved å komme til oss, og bli hos oss, er at du kan bli ederu.