Sykdom etter inntak av MDMA

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hei, Jeg har tatt MDMA 3 ganger tidligere, og opplevd at jeg har blitt veldig syk 3 dager etterpå. Jeg lurer derfor på om det er vanlig å bli syk etterpå? Første gang jeg tok det tok jeg ganske stor dose, tok 300 mg først og noen timer etter 100 mg ca. Jeg hadde spist dårlig samme dagen, så den kicka inn skikkelig. Jeg ble ganske dårlig og helt borte. Dagen etter gikk ting fint, var bare kraftig redusert. Mandagen og tirsdagen gikk også veldig fint, følte meg bra. Men natt til onsdag ble jeg skikkelig dårlig. Jeg fikk feber, vondt i hele kroppen, tett nese, vondt i halsen og har egentlig aldri blitt så syk før. Sykdommen varte til mandag uken etter. Andre gangen jeg tok det, tok jeg 200 mg og dagene etter gikk kjempe fint følte meg ikke dårlig eller ble syk. Denne dagen hadde jeg spist litt middag, ikke mye, men mer en sist. Nå siste gang jeg tok det. Tok jeg 100 mg, spiste hasjbrownies og drukket en del alkohol før det. Men spist lite. Denne gangen ble jeg syk tirsdag, akkurat på samme måte som sist. Er det pga at jeg tømmer kroppen min helt at jeg blir syk? Er det vanlig å bli syk etter man har tatt MDMA?
Kvinne, 18 år fra

Vi har ikke hørt om at det er vanlig å bli syk på den måten du beskriver etter bruk av MDMA, men teorien din om at kroppen rett og slett blir mindre motstandsdyktig mot diverse sykdom som følge av umattelse høres logisk ut. Når kroppen tilføres MDMA vil organene bruke mye energi på nedbrytningen av stoffet, dette går ut over immunforsvaret som blir dårlig utrustet til å motkjempe bakterier/virus du allerede har i kroppen, eller blir utsatt for ute. I tillegg kan høyt aktivitetsnivå og slurv med inntak av mat og drikke under selve rusen medføre ytterligere reduksjon av energi til immunforsvaret ditt.

Om du har lyst og tid, kan du kikke på vår Brosjyre om ecstasy.

 

 

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.