rustlf-logo 75x67Hei. Vil en test av konsentrert urin i toalettskålen være gyldig? Jeg har testet urinen til samboeren min med to stk godkjente narkotikatester (fått av en jeg kjenner som jobber med bl.a å teste personer for rus). Urinen var meget konsentrert. Begge testene ble positive og slo ut på samme punkter. Men, vil disse testene være til å stole på ettersom de ble tatt av urinen oppi toalettskålen?
Kvinne, 28 år fra Østfold

Hvis du har tatt to tester som viser samme resultat er dette høyst sannsynlig riktig. Vannet i toalettskålen har jo ikke påvirket urinen på annen måte enn at den har gjort den «tynnere» (mindre konsentrert), og så lenge testen reagerer betyr jo det at det er nok stoffer i urinen til at det gjør utslag – selv etter at den er blitt utblandet med vann.

Legg igjen en kommentar