Hei! jeg lurer på hvor lenge kokain varer. liksom hvor lenge varer kortidsrusen? og hvor lenge varer langtidsrusen?
Kvinne, 15 år fra Akershus

 

Kokainrusen påvirkes av forventninger,hvor mye man har prøvd før, stoffets renhet , hvor mye man tar og på hvilke måte. Rusen kommer raskt og opphører raskt, så her snakker man ikke om langtidsrus.Men dersom du mener effekten av korttids-eller langtidsbruk av kokain, vil kortidseffekten føre til at man føler seg våken, har høy selvtillit og mye energi. Men man kan også rastløs, aggressiv og engstelig. Langtidseffekter kan være sterk psykisk avhengighet, varige depresjoner, angst, søvnløshet mm. Ved langvarig og hyppig bruk forekommer det at hele neseskilleveggen er etset bort etter snorting.  Du kan lese mer i brosjyren om kokain.

 

 

Legg igjen en kommentar